Surftábor a Balatonőszöd Nyári Gyerek és Kamasz szörftáborok Magyarországi legjobb táborai között, valamint a Tengeri Szörf és hullámlovas táborok szervezése fiataloknak.

Szörfcsapat

A szörf egy olyan sport, amely nagyon sok odaadást és kemény munkát igényel. Azok a szörfösök, akik ezt a sportot űzik, általában egy csapat részesei, és összehangoltan dolgoznak azért, hogy együtt fejlődjenek és javítsanak a tudásukon. A szörfcsapatok nem csak a sportolás miatt jönnek létre, hanem a közösségi élmény miatt is.

Azért, hogy a szörfcsapatok sikeresek legyenek, fontos, hogy minden tagja készen álljon a kihívásokra és a fejlődésre. A csapatok általában szerveznek edzéseket, táborokat, versenyeket és egyéb eseményeket, amelyek segítenek a tagoknak fejlődni a szörfözésben, és javítják a csapat közösségi szellemét.

Ha Ön is szörfözni szeretne, vagy már meglévő szörfcsapat része szeretne lenni, akkor érdemes körülnézni a környező klubokban és szörfiskolákban, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhat. A szörfcsapatok tagjai általában barátságosak és segítőkészek, és örömmel segítenek az új tagoknak beilleszkedni a csapatba. Ne habozzon, csatlakozzon egy szörfcsapathoz, és élvezze az izgalmas és felemelő szörfözés élményét közösen másokkal!

Az évtizedek alatt megszerzett tapasztalatokat és életérzéseket szeretnénk megosztani azokkal, akik erre érdeklődést mutatnak és kedvük támad belevágni a világ egyik legszebb és legdinamikus sportágába, a szörfözésbe.

Somogyvári Balázs/Csiga

Klubelnök/Táborvezető

Nyolc éves koromban tanított meg Édesapám szörfözni Balatonőszödön és gyorsan a hazai ifjúsági pályaversenyeken találtam magamat. Pár év elteltével nemzetközi vizekre repítettek vágyaim, először csak versenyzés vonalon de hamarosan bekebelezett a hullámok utáni vágy ami eljutatott a világ számos windsurfös és surfös helyeire. Több száz leoktatott tanítvány, számos Surf Klubokban szerte a világban majd Ázsia lett a törzshelyem ahol Vietnám és Burma olimpia Windsurf és Surf vezető edzője lettem. Itt ízlelhettem bele, milyen a gyerekekkel való foglalkozás varázsa.  A honvágy részlegesen hazavezetett Magyarországra, hogy az útközben felszedett tapasztalataimat és életérzéseimet megoszthassam itthoni társaimmal is, ezért a surftábor megalakulása egy itthoni mérföldkő életemben.

 

 Vermessy András

Szörfoktatás/gyerekfelügyelet

Apukám adta meg az alapokat kb. 8 éves koromban, ezután a nyári surftáborokban volt lehetőségem a sport magasabb szintű elsajátítására, majd a versenyzéssel is megismerkedtem. Azóta nem tudtam megválni a windsurf és a vízi sportok hangulatától. Áprilistól októberig minden nap a radart nézem, hogy elkapjam a szeles napokat. Most érek iskolás éveim végére, tehát ennek megfelelő fiatalsággal igyekszem átadni tudásomat az utánam következő generációnak, hogy még utána sok évet együtt tölthessünk a vízen…

Szauervein Zsombor

Legifjabb oktató.

Sport tagozaton tanulok a gimnáziumban, mivel a mozgás mindig fontos volt számomra. Kipróbáltam a judo-t, focit, pingpongot, kosárlabdát és a fitnesz edzést. Tavaly nyáron ismerkedtem meg a szörfözéssel. Rögtön éreztem, hogy ez lesz a kedvenc sportágam. Nyáron a mindennapjaim részét képezi, képességeimet folyamatosan fejlesztem. Segédkezem a táborokban és nagyon élvezem az egész történéseket.

Schwanner Kolos

A zene, wakeboard és pozitív életfelfogás

Schwanner Kolos alias Coco 16 éves és az édesapukája szörfelhivatottságával megfertőzve, Ő is a vízi sportok szerelmesévé vált. Kitűnően bánik, szörfdeszkájával a vízen és wakeboard ban is egy élmény nézni ahogy a saját stílusában csúszik.    Nyitott és csak is pozitív beállítottságú, értelmes egyén akit a szíve irányít mindig a legjobb irányban. Saját elmondása szerint nagyon laza és jó fej.

-Nagyon szeretek emberekkel elbeszélgetni és meghallgatni őket. Én vagyok a surf tábor magán dj-e. Szeretek társaságban lenni és persze együtt surf-özni. Nagyon szeretek a táborban segíteni és egész nap a vízbe lenni. Várlak titeket nyáron🤙🏼

Tekintsd meg referenciáinkat

2021-2024 LEGJOBB TÁBOROK

Gyerek és ifjúsági nyári szörftáborok

5/5 - (618 votes)
Scroll to Top