Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.

Tengeri táborok

Surf - Kitesurf -Windsurf

2023

A tengeri táborok olyan élményeket nyújtanak, amelyeket a gyermekek sosem felejtenek el. A tengerparti táborokban a szörfözés, a hullámlovaglás és a Kitesurf csak néhány azok közül a sportok közül, amelyek elérhetők. Ezek a tevékenységek nem csak szórakoztatóak, hanem a gyerekek számára hasznosak is, hiszen javítják a testi állóképességet és az önbizalmat. A tengeri táborokban a gyerekek új barátokat szerezhetnek, és megtanulják, hogyan működik a csapatmunka és az együttműködés. A táborokban általában az egészséges életmódra is nagy hangsúlyt fektetünk, így a gyerekek olyan ételeket fogyaszthatnak, amelyek egészségesek és finomak is egyben. A tengeri táborok azonban nem csak a sportolásról és az egészséges életmódról szólnak, hanem számos szórakoztató programot is kínálnak, például esti tábortüzeket és kreatív tevékenységeket. Ha szeretné, hogy gyermekének felejthetetlen nyara legyen, érdemes lehet megfontolni a tengeri táborok lehetőségét. Fedezze fel a különböző tengeri táborokat és válassza ki a legjobbat gyermekének!

Aktuális tengeri Windsurf (széllovas) és Surf (hullámlovas) táboraink és utazásaink egy minden évben szervezett esemény sorozat, amelyek  nyitva állnak minden korosztály részére. Az utazási hely és idő mindig az adott év speciális választása, figyelembe véve a Magyarország gazdasági helyzet folytonos kicsapongó alakulását és  igazodva a kívánalmakhoz hozzuk meg választásainkat. Tanulva a hibánkból a 2023-as Őszi és Téli Bali Surf táboraink a pozitív előfoglalások után a forint romlása miatt a repülőjegy árak megkétszerezőtek, így sokan kénytelenek voltak lemondani az utazást,…szegény ‘Csiga’ ott maradt egyedül Balin 🙂   A 2023. tavaszi szünidőre a táboraink és utazások Bali szigeteken folytatódik egy barátságos sportos hullámlovas (SURF) vibe ban.

A 2023 Őszi és 23′-24′ Téli surftáboraink helyszínei még csak részben eldöntött, így kérem szíves türelmedet. A tovább gombra kattintva, megtalálhatod a mindig friss táborok időpontjait és helyszíneit.

Minden évben az Őszi a Téli és tavaszi szünetekben

Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.

Multi SURF sportok

Surf - Kitesurfing - Windsurfing

Az 1970 és 1980-as években született magyar szörfös emberek akik tengereken töltötték idejük legjavább részét, akarva akaratlanul megtanulták a három SURF sportágak mindegyikét és kik ki a maga sporteszközéhez ragaszkodva tökéletesítette azt. A multi surf sportok táborai és utazásai. egy együttműködési konfiguráció keretein belül működik aminek eredményeképpen a surf multisportokat tudjuk prezentálni a sportolni vágyóknak..

Szeretjük megosztani a szörfözés iránti szenvedélyünket, hiszen valóban hiszünk abban, hogy ez a világ legjobb sportja! A szörfözés hihetetlen szabadságérzetet ad, és igazi eufóriát vált ki, amely egész nap boldoggá tesz! Az óceánhoz való kapcsolódás, a pillanatban való elmerülés és a szabadtéri élet, amit mindannyian szeretünk benne. Az összetartozás valódi érzését is megkapja egy szoros közösségen keresztül. A szörfözés nagyon támogató és társasági sport – mindannyian arról szólunk, hogy szurkoljunk egymásnak, és elkapjuk a hullámokat!

Surftábor a Balatonőszöd Nyári Gyerek és Kamasz szörftáborok Magyarországi legjobb táborai között, valamint a Tengeri Szörf és hullámlovas táborok szervezése fiataloknak.

SURF

Hullámlovaglás együttműködési partnerünk a HULLÁMLOVAGLAS.hu

WINDSURF

Windsurf együttműködési partnerünk JIBE’S BEACH CLUB

KITESURF

Kitesurfing együttműködési partnerünk a SURFPOINT SRI LANKA KITE VILLAGE.

Életre szóló élmény

csatlakozz és éld át te is velünk!

Hullámlovaglás

Nem kérdés, hogy a tengerekben, óceánokban eltöltött idő, megváltoztatja az energiánkat és az élethez való viszonyulásunkat.

Élvezeti szint
Garantált 98%
mozgási szint
sportos 63%
Boldogság szint
Függőséget okoz 96%
Tengeri táborok a surftábor szervezésével, hullámlovas, surf, windsurf és kitesurf utazások.

Hullámlovas -SURF utazások

Szeretettel köszöntelek a hullámlovaglás, magyarok által képviselt  club körben és reméljük, hogy téged is megfog a sportos, egészséges tengeri életforma, amit most itt egy feliratkozással tudsz megkezdeni.

Kattints a gombra az aktuális táborok megtekintéséhez.

A surftábor életmód

Célunk, hogy a szörfözés iránti szenvedélyünket felejthetetlen kalandokká változtassuk. Szörf kirándulásaink egyedülállóak, mivel a szörfözést a bucket-list élményekkel, a társasági tevékenységekkel és a helyi ízekkel keverjük.

Engedj a kihívásnak

A valaha volt legjobb érzéseink közül néhány a szörfözéshez vagy a jógához kapcsolódott. Add hozzá az új barátokat, a csodálatos tájat és a helyi kultúrát, és tudni fogod, miről is szólunk. Érezd jól magad, érezd jól magad, találkozz érdekes emberekkel csodálatos helyeken, fejlődj és fejlődj minden lehetséges módon.

5/5 - (438 votes)
Scroll to Top