Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.

Aktuális táborok

Ha keres egy izgalmas és élménydús nyári tábori programot gyermekének vagy magának, akkor érdemes körülnézni az aktuális táboraink között! Célunk, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsunk a résztvevőknek, miközben lehetőséget biztosítunk számukra, hogy új barátokat szerezzenek, új készségeket sajátítsanak el és fejlesszék a személyiségüket.

Az aktuális táboraink között szerepelnek Windsurf, Surf és Kitesurf, tengerparti táborok és sok más érdekes lehetőség. A gyerekeknek különféle programokat kínálunk, mint például sporttevékenységek, túrák, kreatív és művészeti foglalkozások, csapatépítő játékok, tábortűz és sok más izgalmas program.

Az aktuális táboraink minden résztvevő számára tartalmas és élménydús programot kínálnak, függetlenül attól, hogy milyen korúak vagy érdeklődésűek. A táboraink tapasztalt és szakképzett személyzete gondoskodik a résztvevők biztonságáról és jólétééről.

Ne habozzon, válassza ki az aktuális táboraink közül a legmegfelelőbbet az Ön vagy gyermeke számára, és élvezze a nyár varázsát izgalmas és élménydús programokkal!

Engedj a kihívásnak

A valaha volt legjobb érzéseink közül néhány a szörfözéshez vagy a jógához kapcsolódott. Add hozzá az új barátokat, a csodálatos tájat és a helyi kultúrát, és tudni fogod, miről is szólunk. Érezd jól magad, érezd jól magad, találkozz érdekes emberekkel csodálatos helyeken, fejlődj és fejlődj minden lehetséges módon.

5/5 - (541 votes)
Scroll to Top