Bali Hullámlovas tábor

Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.

Hullámlovas tábor Balin

2024. március 4-13

Balitábor a surfözés az Istenek földjén, elsősorban fiataloknak szervezett, vezetett surf tábor ahol a fiatalok megízlelhetik a Surf sportág igazi ízét a világ egyik legszínvonalasabb és legszélesebb surfös körökben vonzott szigetén.   

Surftábor Balin

A surftábor vezetője Somogyvári Balázs/Csiga aki a Balatonőszödi Gyerek és Ifjúsági Szörftáborok vezetője és egyben a surf sportágak szerelemese.  Évtizedes tapasztalt utazások és Ázsia országok (Vietnam-Burma) verseny Windsurf és Surf vezető edzői tapasztalatait bővíti a magyar közönségnek.

Tengeri táborok

A Bali Surftábor teljes ideje 10 nap amiből 2 nap az utazás oda-vissza és az így fennmaradt 8 nap ami teljes egészében a surfözésre szentelt idő.

Hét éjszakánkat a Bali Bukit Balangan a sziget déli részén a profi surfösök által kedvelt környék  Paranyogan Homestay Balangan szálláshelyen töltjük ami úszómedencével rendelkező kétágyas szép tiszta szobákkal 200 méterre a Balangan Beach-től fekszik.

Previous slide
Next slide

A megérdemelt reggeli és pihenés után egy 12 személyes busz visz minket az első-három napban a Kuta beach -re szörfözni ami kiválóan alkalmas szörfözéshez, professzionális szörfösöktől kezdő szörfösökig. Legalkalmasabb a kezdésre, hogy szépen lépésről lépésre tanuljuk meg a surfözés alapjait.

Surftábor Balin

A surfözést 3x 1 órás csoportos tanfolyamban  tanuljuk Somogyvári Balázs vezetésével és a Bali beach-boyok közreműködésével. Mindenki külön deszkán (softboard-on) kezdi egy az egyben, tehát mindenkire egy surfoktató jut. Az egyik pihenőidőben megejtjük az ebédet egy helyi és finom étteremben. A napi tanfolyam végeztével mindenki, önállóan gyakorolhatja a tanultakat-természetesen az egyéni teherbírások figyelembevételi felügyelet alatt.

A nap végén bepattanunk az autóba és megyünk vissza a szállásunkra majd a vacsora!

Surftábor Balin

Az esti vacsora étkezések minden nap egy más-más étteremben történik amit szintén autóval közelítünk meg. Brazil, Indonéz, Bali és Európai konyhák és hangulatok között válogatva.

Surftábor a Balatonőszöd Nyári Gyerek és Kamasz szörftáborok Magyarországi legjobb táborai között, valamint a Tengeri Szörf és hullámlovas táborok szervezése fiataloknak.

Napi surfözések a Kuta beach után a Bali sziget kiváltságos és hetekkel előre megjósolhatatlan hullám kondíciók miatt az éppen aktuális alkalmas hullámzású beacheket válasszuk további surfözésre amiben szerencsére Bali gazdagon bővelkedik. 

Egyéb programok sokaságában megkell húznunk a határokat mert Bali szemtelenül bővelkedik érdekesebbnél érdekesebb helyekkel, programokkal és látványosságokkal.  Szemelőt tartva, hogy a mindennapi surfözés kiveszi a résztvevők maximális energia tartalékjait a programjainkba az Uluwatu templom és majom birodalom mellett a KECAK DANCE illetve a Kuta vásár beach-város látogatása mellett döntöttünk illetve a PADANG PADAND és ULUWATU legendás beachek és profi surfösök  látogatása ami bővíti érdekességekben a táborozás színvonalát.

Surftábor Balin
Surftábor a Balatonőszöd Nyári Gyerek és Kamasz szörftáborok Magyarországi legjobb táborai között, valamint a Tengeri Szörf és hullámlovas táborok szervezése fiataloknak.

Bali Surftábor Ár

2022 Bali Surftábor / fő
1000$
800 $ +repülőjegy
  • Repülőtér transzfer/ 2 irány Balin
  • Szállás/ 2 ágyas szobákban -8 éjszaka
  • 9 Nap/ reggeli-ebéd-vacsora
  • 8 nap/ transzfer a surf beachre
  • 8 nap/ Surfdeszka bérlet
  • 8 nap/ Surfoktatás
  • 2 nap/ Extra program
Gyerekbarát

Az ár fedezi a tábor összes költségeit. Egyéni költőpénzek kialakításában arra gondoljanak, hogy nagyon sok érdekes Bali ajándékokat illetve olcsó ruhákat lehet kapni, illetve az egyéb csípsz és csokik, napi üdítő italok valamint a repülőtéren való esetleges étkezés ha a repülőn adott étel nem lenne elég.

A repülőjegy várható ára: 300.000-360.000ft.

A repülési idő 27 óra.

JELENTKEZÉS

A részvétel feltétele a VÍZBIZTONSÁG és legalább egy úszásnemben a stabil úszástudás.

Minden résztvevő Ifjak részéről szükséges egy szülői egészségügyi nyilatkozat amely igazolja, hogy a gyermek a táborozáshoz megfelelő egészségügyi állapotban van. 

A Bali Surftáborokat 13 éves kortól ajánljuk.

Lehetőség van a szülőknek elkísérni a gyermekét a tábor teljes hosszára, egy alternatív szálláson illetve egy-egy olykori surf és esti programokon részt venni. Napi kontaktusban lenni gyermekével.

Szülőknek segítünk összeállítani a  programokat!

Azok a gyermekek, ifjúság akik szülői kíséret nélkül utaznak Balira, legyenek szívesek a Ferihegyi repülőtér oda és vissza utat maguk rendezni!  

5/5 - (80 votes)
Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.

Ne állj meg itt

Fedezz fel többet

SUP Jóga

SUP JÓGA

SUP JÓGA BALATONŐSZÖDÖN Barbara Jóga órái most már a Balaton vízen is

Surftábor Balin

Surftábor Balin

Surftábor Bali utazás A testvérek akik belevágtak a csodálatos surf kalandba Karádi Hargitai Zsófi (18) és Karádi Hargitai Zsombor (15) szüleik ajánlásával egy hosszú utazásra

Surftábor a Balatonőszöd Nyári Gyerek és Kamasz szörftáborok Magyarországi legjobb táborai között, valamint a Tengeri Szörf és hullámlovas táborok szervezése fiataloknak.

Somogyvári Balázs

Somogyvári Balázs szörf életrajza Somogyvári Balázs a magyar szörfösök között kiemelkedő alak. Az alábbiakban röviden összefoglalom életrajzát: Somogyvári Balázs 1975-ben született Budapesten. Gyerekkorában az atlétika

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonőszöd szabadstrandon Szeretettel várunk minden korosztályt, szombat és vasárnap reggel 10 órakor a Balatonőszöd szabadstrandon A tai chi-hez hasonlóan a

Balatonőszöd Nyári táborok

Balatonőszöd

Balatonőszöd Legjobb strandok a Balatonon A település turisztikai vonzeröjét elsősorban a Balaton közelsége jelenti. Az Balatonőszödi szabadstrand hatalmas zöld területével kiemelkedik a balatoni átlagból. A

Scroll to Top