Surftábor Balin

Surftábor

Bali utazás

A testvérek akik belevágtak a csodálatos surf kalandba

Surftábor Balin
Surftábor Balin
Surftábor Balin

Karádi Hargitai Zsófi (18) és Karádi Hargitai Zsombor (15) szüleik ajánlásával egy hosszú utazásra indultak 2023 Tavasz szünet idején Balira, hogy kipróbálják a szörfözést a világ egyik legjobb szörfparadicsomában. Az utazás izgalma és várakozása már a repülőúton is érezhető volt, ahogy álmodozva gondoltak arra, hogy milyen lehet majd a balinéz élet és a szörfözés, amit eddig csak filmekben láttak.

Surftábor Balin
Surftábor Balin
Surftábor Balin

Surftábor fogadásával megérkezésük után rögtön belevetették magukat a szörfös életbe. Kalandokban és kihívásokban gazdag napokat töltöttek a sziget déli partjainál. Az indonéziai szabályok, lehetővé tették számukra, hogy megtanuljanak robogózni amire pár óra elteltével mind a ketten ráéreztek, hiszen Zsófia kitünő lovas hazájában és Zsombor a bírkózás sportokban képviseli magas szinten hazáját és városát Kaposvárat.  A Karádi testvérek hamar megtalálták a kedvenc szörföző helyüket, és minden nap korán keltek, hogy a legjobb hullámokat el ne szalasszák.

Surftábor Balin
Surftábor Balin
Surftábor Balin

Az első napokban nehéz volt az egyensúlyozás és a hullámlovaglás, de ahogy egyre többet gyakoroltak Hendra, a balinéz-profi szörfös oktatásával és Csiga vezetésével, egyre magabiztosabbak lettek ahogy teltek az órák és napok az Istenek földjén.

Délutánonkénti jóga órák a Brazíl származású Max-al, a Kundalini Yoga követőjével és tanítójával nem csak, hogy az egyensúly érzékek törtek új határokat de a totális test és szellem átmozgatása tette lehetővé, hogy teljesen belesimuljanak a természetbe és magukban is új határok felfedezésével vágjanak bele a következő napokba. 

Surftábor Balin
Surftábor Balin
Surftábor Balin

A balinézi élet is lenyűgözte őket: a finom változatos, főleg zöldségekből és gyümölcsökből álló ételek, a barátságos emberek, és a színes kultúra mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy jól érezzék magukat. A szörfözés mellett a testvérek időt szenteltek arra is, hogy felfedezzék a sziget számos másik látnivalóit is. Sétáltak a rizsföldeken, meglátogatták a majmokat és vízeséseket és a tradicionális egészség bomba ‘JAMU’ ital fogyasztása tarkította a reggeli napokat. Minden este boldogan tértek vissza a szállásra, fáradtan, de elégedetten a nap eredményeivel.

Surftábor Balin
Surftábor Balin
Surftábor Balin

Aztán eljött a surftábor utolsó napja, amikor búcsút kellett venniük ettől a csodás, pozitív energiákat sugárzó helytől. A sok Taco a csodás hullámok, partok és szikla szirtek mind mind egy mese történet része lenne, de szerencsére elraktározva életük egy történetébe, bármikor előhívható.  Bár nehéz volt elhagyni a barátságos embereket és a mesés tájat, a Karádi testvérek boldogok voltak, hogy ennyi élménnyel és emlékkel térhetnek haza. Az utazás nemcsak szörfözési kalandokat tartogatott számukra, hanem olyan élményeket is, amiket soha nem felejtenek el.

Surftábor Balin
Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.
4.8/5 - (17 votes)
Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.

Ne állj meg itt

Fedezz fel többet

Surftábor Balin

Bali Hullámlovas tábor

Hullámlovas tábor Balin 2024. március 4-13 Balitábor a surfözés az Istenek földjén, elsősorban fiataloknak szervezett, vezetett surf tábor ahol a fiatalok megízlelhetik a Surf sportág

SUP Jóga

SUP JÓGA

SUP JÓGA BALATONŐSZÖDÖN Barbara Jóga órái most már a Balaton vízen is

Surftábor a Balatonőszöd Nyári Gyerek és Kamasz szörftáborok Magyarországi legjobb táborai között, valamint a Tengeri Szörf és hullámlovas táborok szervezése fiataloknak.

Somogyvári Balázs

Somogyvári Balázs szörf életrajza Somogyvári Balázs a magyar szörfösök között kiemelkedő alak. Az alábbiakban röviden összefoglalom életrajzát: Somogyvári Balázs 1975-ben született Budapesten. Gyerekkorában az atlétika

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonőszöd szabadstrandon Szeretettel várunk minden korosztályt, szombat és vasárnap reggel 10 órakor a Balatonőszöd szabadstrandon A tai chi-hez hasonlóan a

Balatonőszöd Nyári táborok

Balatonőszöd

Balatonőszöd Legjobb strandok a Balatonon A település turisztikai vonzeröjét elsősorban a Balaton közelsége jelenti. Az Balatonőszödi szabadstrand hatalmas zöld területével kiemelkedik a balatoni átlagból. A

Scroll to Top