Gyerektábor

Balatoni gyerektáborok ovisoknak és iskolásoknak

Balatonőszöd településén és szabadstrandján minden évben az iskolai szünet kezdetétől egészen Augusztus 27 -ig.

A gyerektáborok azok a helyek, ahol a gyerekek kalandokat élhetnek át, barátokra lelhetnek és felejthetetlen emlékeket szerezhetnek. A gyerektáborok széles választéka áll rendelkezésre a szülőknek, akik szeretnék, hogy gyermekeik nyári szünetüket hasznosan és élményekben gazdagon töltsék.   A gyerektáborokban dolgozó szakemberek minden igyekezetükkel azon dolgoznak, hogy biztonságos és szórakoztató környezetet biztosítsanak a gyerekeknek. Ha szeretné, hogy gyermekének emlékezetes nyara legyen, érdemes lehet megfontolni a surftábor gyerektáborok lehetőségét. Fedezze fel a különböző időpontú gyerektáborokat és válassza ki a legjobbat gyermekének!

Nyári táborok olyan szervezett programok, amelyekben gyerekek vagy fiatalok vesznek részt a nyári szünet alatt. A táborok célja lehet szórakozás, ismeretszerzés, kikapcsolódás, sportolás vagy akár tanulás is. A résztvevők általában együtt laknak egy táborhelyen, és számos tevékenységet végeznek, mint például túrázás, úszás, kézműves foglalkozások, sportjátékok, társasjátékok, tánc és zenés előadások. A nyári táborok fontos szerepet játszanak a fiatalok fejlődésében és az önkéntességben is, valamint lehetőséget nyújtanak új barátságok kötésére és élmények szerzésére.

Szeretettel köszöntünk benneteket

2006 óta foglalkozunk kalandos nyári táborokkal és utazásokkal gyerekeknek és tiniknek. Sok év tapasztalatával biztonságban érezheti magát otthon, tudva, hogy gyermeke barátságos, hozzáértő és biztonságos kezekben van. Büszkék vagyunk arra, hogy a legszemélyesebb és legátfogóbb élményt kínáljuk, hogy a szülők gondtalanok maradjanak. Tehát, ha BÁRMILYEN kérdése vagy aggálya van, a nap bármely szakaszában elérhetőek vagyunk hívjon vagy email ezen.

Surftábor a Balatonőszöd Nyári Gyerek és Kamasz szörftáborok Magyarországi legjobb táborai között, valamint a Tengeri Szörf és hullámlovas táborok szervezése fiataloknak.

Ottalvós és napközis táborok

Szörftáborunk 2024 -ben is egy vidám, sportos közös élményre invitál benneteket Balatonőszöd strandján ahol a táborunk a szörfözés két fajtái: Windsurf & SUP (Szörf és állva evezés) mellett a táborban uralkodó jókedv, szabadság, csapatszellem a változatos programok és a fegyelmezett lazaság miatt vált népszerűvé a fiatalok körében Somogyvári Balázs /Csiga táborvezetésével a Balatonőszöd Surf Klub Sportegyesület keretein belül.

A táborok ottalvós (bentlakásos) és napközis (bejárós) formában is működnek egyaránt. 

Surftábor a Balatonőszöd Nyári Gyerek és Kamasz szörftáborok Magyarországi legjobb táborai között, valamint a Tengeri Szörf és hullámlovas táborok szervezése fiataloknak.

Gyerektábor

Gyerek és Ifjúsági Balaton nyári szörftáboraink a nyári szünidő ideje alatt minden hétfőn reggel 9 órakor indulnak és péntek délután 6 óráig tartanak. 2022-től már lehetőség van a hosszított táborokra is ami magában foglalja a Szombat és Vasárnapot is. A táborozók a szörftáborban részt vehetnek bentlakással (ottalvós) és napi bejárással (napközis) is. Tapasztalatunk szerint a gyerekek jobban kitudják élvezni a tábor nyújtotta élményeket, ha a tábor teljes ideje alatt együtt vannak, ottalvós formában. Így jön létre a Fun side tábor a legjobb tábor 2024-ben is.

Biztonság vízen és szárazon

Tekintsd meg referenciáinkat

5/5 - (224 votes)
Scroll to Top