Somogyvári Balázs szörf életrajza

Somogyvári Balázs a magyar szörfösök között kiemelkedő alak. Az alábbiakban röviden összefoglalom életrajzát:

Somogyvári Balázs 1975-ben született Budapesten. Gyerekkorában az atlétika és a foci mellett szörfözni is elkezdett a Balatonon. Már az első alkalommal megszerette a sportot, és azóta is aktívan űzi.

A korai években még amatőr szörfözőként versenyzett, majd 2006-ban felvették az Országos Szörf Szakiskolába. Az itt eltöltött idő alatt jelentősen fejlődött, és hamarosan már az elit szörfösök közé tartozott Magyarországon.

2009-ben elindult az első világkupáján, ahol remek eredményeket ért el. Ezután folyamatosan versenyezni kezdett a világkupákon és más nemzetközi versenyeken is. Azóta a világ számos pontján versenyzett, és sok szép eredményt ért el.

Somogyvári Balázs többszörös magyar bajnok, és többször is részt vett Európa-bajnokságon és világbajnokságon is. Emellett az utóbbi években aktív edzőként is tevékenykedik, és fiatal tehetségeket segít a fejlődésben.

Somogyvári Balázs a szörfös karrierje mellett számos szörfös fesztivál és rendezvény szervezésében is részt vesz, és a sport népszerűsítéséért is sokat tesz.

Összességében Somogyvári Balázs kiemelkedő alakja a magyar szörfözésnek, és példakép lehet mindazoknak, akik szeretnének sikeres szörfösök lenni.

 
 
 
Tengeri táborok a surftábor szervezésével, hullámlovas, surf, windsurf és kitesurf utazások.
Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.
Tengeri táborok a surftábor szervezésével, hullámlovas, surf, windsurf és kitesurf utazások.
5/5 - (163 votes)
Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.

Ne állj meg itt

Fedezz fel többet

SUP Jóga

SUP JÓGA

SUP JÓGA BALATONŐSZÖDÖN Barbara Jóga órái most már a Balaton vízen is

Surftábor Balin

Surftábor Balin

Surftábor Bali utazás A testvérek akik belevágtak a csodálatos surf kalandba Karádi Hargitai Zsófi (18) és Karádi Hargitai Zsombor (15) szüleik ajánlásával egy hosszú utazásra

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonőszöd szabadstrandon Szeretettel várunk minden korosztályt, szombat és vasárnap reggel 10 órakor a Balatonőszöd szabadstrandon A tai chi-hez hasonlóan a

Balatonőszöd Nyári táborok

Balatonőszöd

Balatonőszöd Legjobb strandok a Balatonon A település turisztikai vonzeröjét elsősorban a Balaton közelsége jelenti. Az Balatonőszödi szabadstrand hatalmas zöld területével kiemelkedik a balatoni átlagból. A

Nyári tábor

Legjobb táborok

Legjobb táborok Surftábor Balatonőszöd Gyerekeknek és kamaszoknak szervezett szörftáborok a Balaton déli partjánál! Mitől legjobb tábor egy tábor? Miért szeretik a gyerekek a táborokat? Mitől

Scroll to Top