portugália Surftábor

Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.

Fiataloknak szervezet hullámlovas surftábor

Portugália Szörftábor

2024. Március 28- Április 04.

Portugália surftábor
Portugália surftábor
Portugália surftábor

Portugália egy kiváló célpont a surfözés szerelmeseinek, amely rendkívül változatos lehetőségeket kínál az északi Atlanti-óceán partján. A hosszú partvonal és változatos tengeri körülmények miatt ideális a surfözéshez.

Hol van a Costa de Caparica surftábor?

Costa de Caparica egy híres surfözési hely Portugáliában, 20 km-re Lisszabon városától közeli partvidék része. Itt a Tejo-folyó torkolatánál található egy hosszú homokos tengerpart, amely ideális hullámokat és szélviszonyokat kínál a surfözéshez. Costa de Caparica tehát egy izgalmas és könnyen megközelíthető surfparadicsom, ahol a változatos tengeri viszonyok és a barátságos surfközeg egyaránt vonzóvá teszi a surfözés szerelmesei számára.

Mi a feltétele annak, hogy részt vegyen a szörf táborban?

A szörftáborokba azokat a fiatalokat várjuk, akik elmúltak 14 évesek és van egy alap szörftudásuk, amiket egyénileg vagy szörftáborokban szereztek meg. Ha viszont semmilyen szörftudásod nincsen, az sem baj mert a teljesen kezdőknek is tökéletes hely, Costa de Caparica Beach a szörf tanulásához. Az akaratodon és vágyadon kívül kellenek még ‘nemzetközi egészségügyi biztosítás’ és egyéni útlevéllel kell, hogy rendelkezzél.

Portugália surftábor
Portugália surftábor

Hogyan történik a kiutazás?

Portugliába való kiutazást csak egyénileg megvásárolt a repülőjeggyel tudjuk megoldani, amit a 2024. Március 28-ik időpontra javasolt megvásárolni. Mi a Ryanair légitársaságot ajánljuk, mert akkor biztos többen fognak együtt utazni táborosok egy gépen. Somogyvári Balázs, Lisszabonban a reptéren vár mindenkit nagy szeretettel.

Hány óra a repülő út?

A repülési idő Budapest és Lisszabon között 3óra, amit állva is ki lehet bírni, de egy szendvics vagy csoki elmajszolgatása közben.

Ki a táborvezető és a felelős személy?

A táborvezető és felelős személy Somogyvári Balázs illetve a Balatonőszöd Surf Klub Sportegyesület, mint szervezet.

Portugália surftábor

Mik a szabályok a szörf táborban?

A Portugál szörftábor alapszabályai kiskorúaknak, hogy hallgasson mindenki a táborvezető utasításaira mind a vízen, mind a szárazföldön. Fiatalkorúaknak tilos az alkohol fogyasztása és a cigarettázás. Bármilyen mozgásról a táborvezetőnek tudnia kell. Ha egy társaság külön elmegy sétálgatni, azt jelenteni kell a táborvezetőnek és mobiltelefonos kapcsolatban kell, hogy legyenek egymással.

Mi a Portugál szörftábor menete?

A táborban a reggeli 8-9 órai kellés, majd a közös reggeli után 11 óra felé bevesszük a Beach-et és az első szörffoglalkozások után kb. 2pm ebédelünk egy közeli étteremben. Délután 4 órakor ismét vízre szállunk, és 7pm körül visszaérünk a szálláshelyünkre. A szörfölés napi kétszer-2óra. Esti programként a vacsora 8pm és utána séta a parti sétányon és városnézés, esetleg egy tánc. A tábor egyik napját Lisszabon város felfedezésére szánjuk, illetve egy napot pedig a környéken húzódó más partszakaszokon való surfözésre.

Milyen Costa de Caparica vibe -ja?

Costa de Caparica egyedi vibe-ját nehéz egy szóval meghatározni, de egy kombinációja van a lazulásnak, vidámságnak és egyfajta relaxált életstílusnak. Itt találkozik a tengerparti nyugalom és a fiatalos energiával.

Lazulás és tengerparti hangulat: A part mentén húzódó homokos strandok és az óceán nyújtotta nyugalom hozzájárulnak a pihentető hangulathoz. Sokan éppen itt találják meg a kikapcsolódást, amelyet a tengerparti életstílus nyújt.

Fiatalos és energikus: A fiatalok, surfözők és kalandvágyók kedvelik ezt a helyet. Az energikus surfer-közösség hozzáadja az élénkséget és a vidámságot a környék hangulatához.

Városi életközelség: Bár közel van Lisszabonhoz, mégis megőrizte saját, egyedi karakterét. A városias élet közel van, de mégis távol, ami lehetővé teszi a kényelmes és relaxált atmoszférát a tengerparton.

Lokális életstílus: Az itt élők barátságosak, szeretik a tengerparti életet, és egyfajta laza, idilli életstílust képviselnek.

Costa de Caparica tehát egy olyan hely, ahol a tengerparti nyugalom találkozik az aktív, surfös életstílussal, és ez a kombináció hozza létre az egyedi és vonzó vibe-ot, ami sokakat vonz a régióba.

Portugália surftábor

Mi van, ha valaki nem bírja a szörftábor energiadús tempóját?

Nincsen ok az aggodalomra, mert szörftáborunk nem katonaság, hanem az egyének külön energiaszintük és képességükhöz mérten vesznek részt a foglalkozásokon. Ha valaki pihenni akar, akkor pihen, ha valaki tovább akar szörfölni, akkor tovább szörföl.

Hol van a szállás és milyen minőségű?

Villa Caparica Hostel egy hangulatos és családias, kulturált szállás, amely szórakoztató és társasági légkörrel, szörfös hangulattal rendelkezik! Csak egy kőhajításnyira található a tengertől, és közel van a Dr.Bernard Sport Center surf bázishoz.

Mit esznek a gyerekek a szörf táborban?

A szörftáborban mindig közösen étkezünk. Reggelire a hotel által összeállított svéd asztalos fogadás és ebédre a Costa de Caparica utcáikon található lokál éttermek egyikében és másikéban, napi változatossággal ebédelünk és vacsorázunk.

Mennyibe kerül a Portugál surftábor?

A Portugál surftábor ára: 1.100/euro +repülőjegy

Hogyan tudok jelentkezni a Portugál szörftáborba?

Kérlek írj emailt a [email protected] címre.

5/5 - (469 votes)
Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.

Ne állj meg itt

Fedezz fel többet

Surftábor Balin

Bali Hullámlovas tábor

Hullámlovas tábor Balin 2024. március 4-13 Balitábor a surfözés az Istenek földjén, elsősorban fiataloknak szervezett, vezetett surf tábor ahol a fiatalok megízlelhetik a Surf sportág

SUP Jóga

SUP JÓGA

SUP JÓGA BALATONŐSZÖDÖN Barbara Jóga órái most már a Balaton vízen is

Surftábor Balin

Surftábor Balin

Surftábor Bali utazás A testvérek akik belevágtak a csodálatos surf kalandba Karádi Hargitai Zsófi (18) és Karádi Hargitai Zsombor (15) szüleik ajánlásával egy hosszú utazásra

Surftábor a Balatonőszöd Nyári Gyerek és Kamasz szörftáborok Magyarországi legjobb táborai között, valamint a Tengeri Szörf és hullámlovas táborok szervezése fiataloknak.

Somogyvári Balázs

Somogyvári Balázs szörf életrajza Somogyvári Balázs a magyar szörfösök között kiemelkedő alak. Az alábbiakban röviden összefoglalom életrajzát: Somogyvári Balázs 1975-ben született Budapesten. Gyerekkorában az atlétika

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonőszöd szabadstrandon Szeretettel várunk minden korosztályt, szombat és vasárnap reggel 10 órakor a Balatonőszöd szabadstrandon A tai chi-hez hasonlóan a

Balatonőszöd Nyári táborok

Balatonőszöd

Balatonőszöd Legjobb strandok a Balatonon A település turisztikai vonzeröjét elsősorban a Balaton közelsége jelenti. Az Balatonőszödi szabadstrand hatalmas zöld területével kiemelkedik a balatoni átlagból. A

Scroll to Top