Legjobb táborok

Legjobb táborok

Surftábor

Balatonőszöd

Gyerekeknek és kamaszoknak szervezett szörftáborok a Balaton déli partjánál!

Szörftábor Balatonőszöd
Szörftábor Balatonőszöd

A surftábor, Balatonőszödi nyári gyerek és kamasz ottalvós és bejárós táborok megtoldásával, az Őszi a Téli és a Tavaszi iskolai szünetekben a tengerekre invitáljuk a fiatalokat, hogy megízlelhessék a windsurf és a hullámlovaglás sósvízi élményeit. Minden évben más más országokba rendezünk táborokat a világ minden pontjain ahol a szél a hullám és a napsütés a fő elemek egyikké a szabadság, boldogság és sportolás mellett. 

Szörftábor Balatonőszöd
Szörftábor Balatonőszöd

Mik a legjobb nyári táborok Magyarországon?

Magyarországon számos kiváló nyári tábor található, amelyek különböző tevékenységeket és programokat kínálnak a gyermekeknek. Néhány a legnépszerűbb lehetőségek közül:

  1. Zsindelyes Út – Egri Vár Ifjúsági Tábora: Ez a tábor a gyerekeknek kínál kalandos programokat, amelyek során megismerhetik Eger városát és a környező területeket. A programok közé tartozik a lovaglás, a sziklamászás, a kerékpározás és a vízi sportok.

  2. Gyereksziget: Ez a tábor Budapest közelében található, és számos kreatív tevékenységet kínál a gyermekeknek, például kézműves foglalkozásokat, tánctanfolyamokat, színházi előadásokat és sporttevékenységeket.

  3. Surftábor: Ez a tábor Balatonőszöd partján található, és olyan programokat kínál, mint a szörfözés, a SUP, a szabadság és a túrázás extra programokkal. A táborban a gyerekeknek lehetőségük van új barátokat szerezni és az egész nyarat aktívan eltölteni.

  4. Zánka Ifjúsági Tábor: Ez a tábor a Balaton északi partján található, és különböző sportokat és tevékenységeket kínál a gyermekeknek. A programok között szerepelnek a vitorlázás, a kenuzás, a kajakozás, a szörfözés és a kerékpározás.

Ezek csak néhány lehetőség közülük, de Magyarországon még számos más nyári tábor található.

5/5 - (213 votes)
Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a teljes nyári szünetben és tengeri hullámlovas és szörf táborok egzotikus utazások során.

Ne állj meg itt

Fedezz fel többet

Surftábor Balin

Bali Hullámlovas tábor

Hullámlovas tábor Balin 2024. március 4-13 Balitábor a surfözés az Istenek földjén, elsősorban fiataloknak szervezett, vezetett surf tábor ahol a fiatalok megízlelhetik a Surf sportág

SUP Jóga

SUP JÓGA

SUP JÓGA BALATONŐSZÖDÖN Barbara Jóga órái most már a Balaton vízen is

Surftábor Balin

Surftábor Balin

Surftábor Bali utazás A testvérek akik belevágtak a csodálatos surf kalandba Karádi Hargitai Zsófi (18) és Karádi Hargitai Zsombor (15) szüleik ajánlásával egy hosszú utazásra

Surftábor a Balatonőszöd Nyári Gyerek és Kamasz szörftáborok Magyarországi legjobb táborai között, valamint a Tengeri Szörf és hullámlovas táborok szervezése fiataloknak.

Somogyvári Balázs

Somogyvári Balázs szörf életrajza Somogyvári Balázs a magyar szörfösök között kiemelkedő alak. Az alábbiakban röviden összefoglalom életrajzát: Somogyvári Balázs 1975-ben született Budapesten. Gyerekkorában az atlétika

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonőszöd szabadstrandon Szeretettel várunk minden korosztályt, szombat és vasárnap reggel 10 órakor a Balatonőszöd szabadstrandon A tai chi-hez hasonlóan a

Balatonőszöd Nyári táborok

Balatonőszöd

Balatonőszöd Legjobb strandok a Balatonon A település turisztikai vonzeröjét elsősorban a Balaton közelsége jelenti. Az Balatonőszödi szabadstrand hatalmas zöld területével kiemelkedik a balatoni átlagból. A

Scroll to Top