Legjobb táborok

Surftábor

Balatonőszöd

Gyerekeknek és kamaszoknak szervezett szörftáborok a Balaton déli partjánál!

Szörftábor Balatonőszöd
Szörftábor Balatonőszöd

A surftábor, Balatonőszödi nyári gyerek és kamasz ottalvós és bejárós táborok megtoldásával, az Őszi a Téli és a Tavaszi iskolai szünetekben a tengerekre invitáljuk a fiatalokat, hogy megízlelhessék a windsurf és a hullámlovaglás sósvízi élményeit. Minden évben más más országokba rendezünk táborokat a világ minden pontjain ahol a szél a hullám és a napsütés a fő elemek egyikké a szabadság, boldogság és sportolás mellett. 

Szörftábor Balatonőszöd
Szörftábor Balatonőszöd

Mik a legjobb nyári táborok Magyarországon?

Magyarországon számos kiváló nyári tábor található, amelyek különböző tevékenységeket és programokat kínálnak a gyermekeknek. Néhány a legnépszerűbb lehetőségek közül:

  1. Zsindelyes Út – Egri Vár Ifjúsági Tábora: Ez a tábor a gyerekeknek kínál kalandos programokat, amelyek során megismerhetik Eger városát és a környező területeket. A programok közé tartozik a lovaglás, a sziklamászás, a kerékpározás és a vízi sportok.

  2. Gyereksziget: Ez a tábor Budapest közelében található, és számos kreatív tevékenységet kínál a gyermekeknek, például kézműves foglalkozásokat, tánctanfolyamokat, színházi előadásokat és sporttevékenységeket.

  3. Surftábor: Ez a tábor Balatonőszöd partján található, és olyan programokat kínál, mint a szörfözés, a SUP, a szabadság és a túrázás extra programokkal. A táborban a gyerekeknek lehetőségük van új barátokat szerezni és az egész nyarat aktívan eltölteni.

  4. Zánka Ifjúsági Tábor: Ez a tábor a Balaton északi partján található, és különböző sportokat és tevékenységeket kínál a gyermekeknek. A programok között szerepelnek a vitorlázás, a kenuzás, a kajakozás, a szörfözés és a kerékpározás.

Ezek csak néhány lehetőség közülük, de Magyarországon még számos más nyári tábor található.

5/5 - (213 votes)
Nyári Balatoni Szörftáborok Balatonőszödön a Teljes Nyári Szünetben és Tengeri Hullámlovas és Szörf Táborok Egzotikus Utazások Során.

Ne állj meg itt

Fedezz fel többet

Sup Jóga

SUP JÓGA

SUP JÓGA BALATONŐSZÖDÖN Barbara Jóga órái most már a Balaton vízen is

Surftábor Balin

Surftábor Balin

Surftábor Bali utazás A testvérek akik belevágtak a csodálatos surf kalandba Karádi Hargitai Zsófi (18) és Karádi Hargitai Zsombor (15) szüleik ajánlásával egy hosszú utazásra

Surftábor a Balatonőszöd Nyári Gyerek és Kamasz Szörftáborok Magyarországi Legjobb Táborai Között, Valamint a Tengeri Szörf és Hullámlovas Táborok Szervezése Fiataloknak.

Somogyvári Balázs

Somogyvári Balázs szörf életrajza Somogyvári Balázs a magyar szörfösök között kiemelkedő alak. Az alábbiakban röviden összefoglalom életrajzát: Somogyvári Balázs 1975-ben született Budapesten. Gyerekkorában az atlétika

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonparton

Tai Chi és Jóga a Balatonőszöd szabadstrandon Szeretettel várunk minden korosztályt, szombat és vasárnap reggel 10 órakor a Balatonőszöd szabadstrandon A tai chi-hez hasonlóan a

Balatonőszöd Nyári Táborok

Balatonőszöd

Balatonőszöd Legjobb strandok a Balatonon A település turisztikai vonzeröjét elsősorban a Balaton közelsége jelenti. Az Balatonőszödi szabadstrand hatalmas zöld területével kiemelkedik a balatoni átlagból. A

Scroll to Top